266
Nelipsită de la nicio ediție a târgului Indagra Food, compania Zimbria își răsfață din nou coinsumatorii cu cele mai bune produse pe care le realizează după străvechi rețete din zona Covurluiului, dintre care, unele fiind reinterpretate. Exact acest curaj și această strategie a proprietarilor firmei, doamna Maria Verdeși și domnul Marius Verdeși, au reprezentat cartea câștigătoare, fie că vorbim despre lactatele, fie că vorbim despre produsele din carne, realizate manufacturier. Prezen la stand, domnul Marius Verdeși ne-a oferit și argumentele: ”Participarea noastră la Koln, la Anuga, a fost un succes deosebit. Pe de o parte, am încheiat trei mari contracte de export, dintre care, cel mai mare, în Grecia. Pe de altă parte, am atras atenția unor traderi din Statele Unite, care ne vor produsele cu orice preț, pe piața americană. Mă sperie puțin gândul, știind relașiile dintre Uniunea Europeană și Statele Unite, dar, sunt convins că vom reuși să ne exportăm o serie de produse pe piața americană, după ce vom rezolva toate aspectele legislativ-contractuale. Va trebui ceva timp dar că asigur că vom exporta în America!” Cât despre prezența cu două standuri, unul, în Hala B2, iar altul, în exteriorul acesteia, nu putem spune decât că Zimpria respectă și pe această linie, comercială, tradiția pe care a impus-o: Lumea dă buluc!