News

154

LIMA face progrese rapide pentru tehnologiile de dezosare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În cele din urmă, un organism oficial important, cum ar fi EFSA a confirmat în luna martie, după un lung studiu că "progresele tehnologice au dus la prelucrarea de produse la presiune joasă care seamănă cu carne tocată". Într-adevăr, dezosarea cărnii poate fi realizată cu tehnologia Lima D de dezosare la o presiune extrem de joasă, informează The Meat Site. Astfel, oasele ies, în general, aproape întregi, la randament optim cu aplicare pe produse din carne de pasăre, cum ar fi gât, pulpe inferioare, carcase și aripi. Clienții sunt mulțumiți de caracteristicile îmbunătățite în mod constant, în termeni de structură, aspect, igienă, producție și o creștere foarte mică a temperaturii. Cu toate acestea caracteristicile pozitive singure nu sunt suficiente. Rentabilitatea investiției (ROI) este cheia succesului economic în operarea la nivel mondial. Echipamentele  Lima oferă: funcționarea într-o singură etapă,  costuri de întreținere reduse, manevrare facilă, poluare la un nivel foarte scăzut și consum de energie scăzut. Ingineri de la Lima și tehnicienii,  în căutarea lor pentru progres, iau în considerare mai mulți parametri. Desigur, necesitatea absolută de a garanta funcționarea în condiții de siguranță pentru produsele din carne este pe primul loc, precum și securitate,  siguranță pentru personal și ergonomie influențează în mod pozitiv acceptarea și ușurința în manevrare a echipamentelor Lima. Atitudinea companiei este, de asemenea, esențială în impactul ecologic foarte redus al echipamentelor. Lima se declară mândră să producă echipamente de dezosat care consumă așa de puțină energie. Lima va fi prezentă la expoziția Polagra 2013, care va avea loc între 23 și 26 septembrie la Poznan, Polonia. (ER)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2