Osho, unul dintre cele mai scumpe restaurante din ţară, are de la an la an tot mai mulţi clienţi, chiar dacă o porţie de friptură de vită poate ajunge la 340 de lei. Proprietarul vrea să mai deschidă trei noi restaurante, în ţară, în 2014, iar valoarea investiţiei s-ar putea apropia de 750.000 de euro. Degajat şi volubil, Florin Rădulescu îşi primeşte oaspeţii în restaurantul Osho din cartierul bucureştean Primăverii, pe care l-a deschis în 2010, în urma unei investiţii de 320.000 de euro din fonduri proprii. “Îmi place foarte tare să gătesc şi mi-am dorit mult să deschid un restaurant", spune Rădulescu, care are 47 de ani şi este de profesie inginer. Încă din 2003 şi-a făcut propria firmă, cu activităţi în domeniul instalaţiilor de aer condiţionat, iar acum îşi petrece dimineţile la firma de instalaţii iar de la 12 până seara la 8 se ocupă de restaurant. “Am două slujbe„… glumeşte antreprenorul, care a avut de la începutul investiţiei un pachet de 75% din acţiuni, dar acum o deţine în întregime, pentru că alţi doi parteneri au ieştit din afacere în toamna anului trecut. “Osho este marcă înregistrată şi nu mai am alte afaceri în Horeca", spune el.(businessmagazin.ro)