News

106

Peștele, pe lista UE cu alimentele cel mai frecvent contrafăcute

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Un proiect de raport al Uniunii Europene relevă că alimentele cel mai frecvent contrafăcute sunt peştele, uleiul de măsline și mâncarea organică, relatează Associated Press. În același timp, potrivit acestui proiect de raport, carnea de vită este mai puțin riscantă, în pofida scandalului de la începutul acestui an legat de descoperirea la vânzare a mai multor produse etichetate ca fiind pe bază de carne de vită și care conțineau de fapt carne de cal. Eurodeputata olandeză Esther de Lange, care lucrează la acest document, și-a exprimat surprinderea privind absența cărnii din clasamentul primelor 10 alimente cel mai frecvent contrafăcute. Raportul a fost realizat pe baza unor studii academice, înregistrări ale poliției și interviuri cu reprezentanți ai industriei alimentare. (Agerpres)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2