114
Pentru noi, anul 2012 a fost usor mai dificil decat anii trecuti dar am reusit sa il trecem cu bine. Deocamdata, Cris-Tim si-a asigurat necesarul tehnologic pentru o buna bucata de vreme, de acum incolo. Detinem linii de procesare ultramoderne, linii de ambalare care asigura o calitate deosebita produselor noastre, iar faptul ca din totalul productiei avem un nivel al exportului de 17 %, cred ca sune multe. Pe viitor, insa, ne vom axa investitiile pe dezvoltarea propriilor magazine, dorind sa oferim produsele Cris-Tim la pretul de la poarta fabricii. In acest fel vom avea un mai bun control al afaceri si, desigur, ne vom mai elibera de presiunea pe care o resimtim din partea marilor retele de retail. Mai multe informatii despre Cris-Tim, precum si despre perspectivele sectorului de carne din Romania, veti putea citi in interviul pe care domnul Radu Timis ni l-a acordat, interviu pe care il veti citi in editia cu numarul 23 a revistei Fabrica de Carne.