News

117

Producătorii români de alimente își prezintă oferta la IFE Londra

autor

MeetMilk.ro

distribuie

In perioada 17-20 martie 2013, Romania va participa cu peste 50 de firme din domeniul industriei alimentare, la targul international de produse alimentare si bauturi – IFE (International Food & drink Event), ce se va desfasura la Londra, Marea Britanie, in cadrul complexului expozitional ExCel. Firmele romanesti vor imparti un spatiu de 309 mp, localizat in zona pavilioanelor nationale, in imediata apropiere de sectorul destinat produselor din carne, fapt ce va crea o mai mare atractivitate pavilionului romanesc. Romania, vine la acest eveniment cu produse din sectoarele de carne, produse lactate, etc. Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, isi propune ca impreuna cu toate firmele romanesti reunite la acest eveniment, sa promoveze cu succes alimentele romanesti, brandurile romanesti si nu in ultimul rand sa stabileasca relatiile de bussiness care sa le permita intrarea cu usurinta pe piata din Anglia si nu numai. La standul APAR, vizitatorii vor putea degusta Pastravul afumat, icrele de crap, pastrama pescareasca preparate in Delta din Carpati de catre Doripesco vor face deliciul iubitorilor de peste. Specialitatile din carne de la Scandia Sibiu vor completa tabloul bunatatilor romanesti prezentate de APAR. Organizatorii locali estimeaza pentru editia IFE 2013 un numar de circa 30.000 de vizitatori, din care aproape 4.000 straini, in cadrul targului urmand a fi lansat, pentru prima data, si programul “Meet the Buyer”, ce va oferi posibilitatea intalnirii intre marile companii britanice importatoare, distribuitoare si angrosiste de produse alimentare si bauturi, cu firmele expozante. Romania isi propune astfel sa valorifice amploarea acestui targ prin intreprinderea unor degustari de preparate romanesti, menite sa atraga clienti si sa ofere o perspectiva noua si o atitudine pozitiva, lucruri esentiale in crearea contextului de promovare a alimentelor romanesti. Participarea delegatiei romane la manifestarea din Marea Britanie  a fost posibila prin sustinerea financiara a costurilor de catre Ministerul Economiei si va fi superioara celei din din 2009 in care pavilionul romanesc a avut doar 11 expozanti. Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR reuneste peste 50 de producatori autentici din industria alimentara romaneasca si isi propune ca prin actiunile intreprinse sa realizeze din alimentul romanesc nu numai un motiv de mandrie nationala ci si un vehicul al dezvoltarii economiei romanesti. Presedinte APAR, Stefan Padure

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2