News

166

Retete tradiționale din Bucovina la Bucătărașul cel dibaci!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Joi, 28 februarie 2013, incepand cu ora 19, va avea loc Petrecerea Bucovineana cu tema “Descopera si testeaza traditiile culinare bucovinene!”. Timp de 3 ore, in cadrul restaurantului “Bucatarasul del dibaci”, participantii vor putea testa preparatele bucovinene promovate pe durata lunii februarie in cadrul proiectului "Descopera traditiile culinare romanesti". Pentru cei care doresc sa petreaca in stil bucovinean cu retete traditionale, bautura, muzica si dans, Restaurantul Bucatarasul cel dibaci a pregatit doua tipuri de meniu, ce pot fi achizitionate la un pret special, cu conditia unei rezervari prealabile: - Gustare bucovineana (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varza cu taitei de casa, 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa) - 20 lei/ meniu - Meniu bucovinean complet (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varza cu taitei de casa, 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa, o portie de bors de sfecla rosie, o portie pasrav cu smantana si desert - placinta cu iaurt) - 39 lei/ meniu Pensiunile din Bucovina care au pus la dispozitia proiectului retetele traditionale bucovinene, sunt: Cabana Zada, Pensiunea Liliana si Pensiunea COLLADA. Partenerul special al proiectului este site-ul de turism culinar,  www.chefbuzu.com.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2