Pe parcursul celor 5 zile de expozitie, zecile de mii de vizitatori au luat pulsul industriei de procesare a carnii, au studiat cele mai noi oferte ale firmelor expozante, au asistat la prezentari de produse si tehnologii ori au degustat si au cumparat produsele comercializate de producatori. Reprezentanti ai firmelor de profil, ai retelelor de distributie, furnizori de materii prime sau specialisti din domeniu au avut peste 600 de contacte cu reprezentantii companiilor expozante, urmand ca, in perioada imediat urmatoare, sa demareze negocieri in vederea incheierii de contracte sau in dezvoltarea unor noi linii de business. Cei direct interesati au participat in ziua de 20 octombrie la Simpozionul Fabrica de Carne desfasurat la sala Iorga din pavilionul C6, simpozion in cadrul caruia speackeri ai unor companii de prestigiu, precum si oameni de stiinta, au prezentat comunicari pe teme de interes din domeniul industriei de procesare a carnii. In seara zilei de 19 octombrie, in cadrul Galei Alimenta-infoALIMENT, redactia revistei Fabrica de Carne a avut onoarea de a inmana distinctiile Salonului International Fabrica de Carne. Palmaresul Salonului este: Trofeul Procesatorul Anului: LORI ALBA Trofeul pentru Calitate: ANGST Trofeul pentru Inovatie: MULTIVAC (pentru prototipul Masinii de ambalat in caserole preformate T 300) Trofeul Impact Vizual: MACH Trofeul pentru Incredere FDC: ION MOª Trofeul pentru Fidelitate FDC: WEBER Trofeul pentru Fidelitate infoALIMENT: RIA DO Trofeul pentru Fidelitate infoFERMA: Guyomarch Vom reveni foarte curand, cu o ampla relatare despre desfasurarea Salonului International Fabrica de Carne.