Scandia Food a lansat o gama de pate-uri Scandia fabricate fara E-uri si alti aditivi, folosind metode de conservare traditionale: fierberea in aburi a recipientului inchis ermetic, procedeu folosit in gospodariile populatiei pentru conservele de toamna. „Noile retete nu contin nici un aditiv, E, colorant sau conservant si pastreaza cu rigoare gustul de pate cu care Scandia si-a obisnuit consumatorii”, se arata intr-un comunicat de presa. „Noile pate-uri sunt realizate din ficat integral de pui, porc, gasca, rata sau curcan dupa o reteta clasica din 1922 pe care Josef Theil, cel care a deschis fabrica Scandia in Sibiu, o prepara”, se afirma intr-un comunicat preluat de Revista Piata. Scandia Food a lansat noua gama de pate Scandia dupa ce a analizat preferintele si obiceiurile alimentare ale romanilor. Studiul comandat de compania sibiana a fost realizat de Exact Cercetare si Consultanta si a aratat ca 74% dintre romani sunt preocupati de dieta si de propria greutate.(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)