News

142

Smithfield foods dezvolta procesarea si restrange productia carnii de porc

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Grupul din industria carnii Smithfield Foods deruleaza un program de restructurare care vizeaza dezvoltarea activitatii de procesare si reducerea operatiunilor de productie a carnii de porc, a declarat Larry Pope, directorul general al grupului american, prezent si in Romania, transmite Reuters.

"Suntem pe punctul de a schimba ce este aceasta companie. Ne transformam intr-un lider in domeniul procesarii carnii", a spus Pope. Grupul va continua productia de carne de porc, care va scadea, insa nu se va renunta la aceasta activitate, spune seful companiei. Smithfield a redus efectivele de animale destinate reproducerii cu 13%, urmand ca productia de carne sa scada cu 1,4 milioane de porci in anul fiscal care se va incheia in aprilie 2010, a adaugat oficialul. Produsele din carne de porc ar urma sa fie comercializate sub brandurile Armour, Eckrich si Farmland. Grupul american, la fel ca alte companii din sectorul productiei de carne, trece printr-un proces de recuperare dupa problemele generate de cresterea costurilor furajelor si combustibilului in 2008, respectiv a declinului economic si a impactului gripei porcine (H1N1) asupra vanzarilor.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2