Firma olandeză T. Boer & Zn, specializată în producția de preparate din carne high-class, prezentă pe piața din România în special în zona ho-re-ca, a organizat recent un ”Taste-meeting” la City-Grill din Centrul Vechi al Bucureștiului. La eveniment au participat reprezentanți ai firmelor Angst, Doly-Com, City-Grill, Trattoria Buongiorno, Macromex, Havi Logistic, precum și diplomați ai Ambasadei Olandei. Seara a debutat cu o prezentare făcută de bucătarul olandez Ben van Beurten Jr., acela care a pregătit numeroase specialități la grătar, dintre care, la loc de cinste a stat carnea de vițel de care T.Boer & Zn este foarte mândră. Participanții au subliniat faptul că bucătarii români au învățat din ce în ce mai bine să gătească diferite meniuri folosind carnea furnizată de firma olandeză, City Grill și Buongiorno introducând în meniul lor carnea de vițel furnizată de T. Beur & Zn, la fel cum multe restaurante ale hotelurilor din București folosesc în preparatele lor carnea de vițel Vacamuuu. T. Boer & Zn anunță, totodată că, în zilele de 24 și 30 aprilie va desfășura o acțiune de promovare a cărnii olandeze de vițel, împreună cu Privileg Catering și Ambasada Olandei.