News

150

Tehnologia de ultimă generație pentru tratarea cărnii

autor

MeetMilk.ro

distribuie

O companie producătoare de echipamente destinate industriei alimentare susține că sistemul său patentat de tratare a cărnii poate reduce până la 99,9% bacteriile pe pe întreagă suprafața de carne expusă, informează Global Meat News. RGF Environmental Group spune că a îmbunătățirea sistemul său de tratament cu fotohidroionizare (PHI)  pentru procesatorii de carne oferă protecție de 360 grade pe toată suprafața. Sistemul a fost creat special pentru un procesator de înaltă calitate, Valley Meats, situat în Coal Valley, Ilinois, SUA. Potrivit companiei RGF, acest sistem patentat de tratare cu PHI instalat într-o fabrică este parte a unei soluții pentru o industrie care se confruntă continuu provocări în domeniul siguranței alimentare. Dr. James Marsden, unul dintre cei mai mari oameni de știință din SUA este de părere că acest sistem este ”cel mai eficient din căte au fost văzute până acum”. Pentru prima dată procesatorii vor putea să trateze în totalitate carnea de vită, care după cum știm are suprafețe unghiulare dure și diverse încrețituri. Compania RGF a instalat numeroase tunele pentru sanitarizare în ultimii 20 de ani în diverse sectoare ale industriei alimentare. Tunelul PHI este considerat a fi tehnologia de ultimă generație în procesarea alimentelor și spune că acestea pot fi calibrate în funcție de tipul de produs.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2