News

154

Tomahawk, de la Angst, nu e nici rachetă balistică, nici topor!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Standul de la Indagra al companiei Angst a fost încă din prima zi vizitat de numeroși parteneri de afaceri care urmăresc dezvoltarea relațiilor comerciale. Despre noutățile prezentate ne-a informat domnul Mihai Boțan, director de export, acela care, în primul rând, a evidențiat dezvoltarea activității pe zona HoReCa, activitate care în momentul de față înseamnă 15 % din operațiuni, procent atins grație noii linii de producție ready meal. În prezent, pe acest segment, Angst colaborează cu toate hotelurile și restaurantele mari din București, dar și de pe Valea Prhovei, Sibiu, Cluj, Craiova, Oradea etc., iar, în perioada verii, cu restaurantele și hotelurile de primâ mână de pe Litoral. Principalele produse livrate acestei piețe sunt cele din carne de vită și oaie. Ca specific al Angst, domnul Boțan a declarat pentru Fabrica de Carne că, în proporție de 80 %, încasările din zona HoReCa se fac cash! În privința noutăților, Angst se mândrește cu produsul Tomahawk, în fapt, o pulpă de tăurași românești atent selecționați, produs de cea mai bună calitate, maturat timp de 6 săptămâni în urma unui proces complex, pentru o frăgezire cât mai profundă. Totodată, Angst a lansat de curând salamul cu alune dar și seria de produse din gama ”Rețeta originală”, produse care sunt fabricate exact după standardul industrial din anul 1960. Toate produsele descrise mai sus fac parte din categoria Premium.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2