DETALII: După doi ai de la editarea în premieră pentru presa de specialitate din România a unei hărți ECONOMICE dedicată sectorului de carne din România, a apărut ediția a doua a hărții Fabrica de CARNE, instrument de lucru ACTUALIZAT la zi, necesar tuturor fermierilor și procesatorilor de carne din România, dar și specialiștilor din domeniul Industriei alimentare, autorităților, furnizorilor de tehnologii, soluții de sănătate animală și siguranță alimentară etc. Pe hartă sunt punctate geografic toate fermele și fabricile de procesare a carnii, menționându-se, acolo unde s-a acordat acceptul pentru acest lucru, numărul de capete, cifrele de afaceri și capacitățile de producție ale unităților marcate. Facem precizarea că datele menționate pe harta au fost furnizate de Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentară și de Ministerul de Finanțe, dar au fost verificate și telefonic de realizatorii hărții. Tipărită în condiții grafice de excepție, harta are dimensiunile de 120 X 100 cm sau 95 x 125 cm (pret 87 lei, TVA inclus), fiind concepută special pentru a fi AFIȘATĂ PE PERETE!Alte informatii puteti obtine trimitand un mail la [email protected] sau telefonic la numărul 004 021.223.25.21.