Repers

191

Cargill Nutriție Animală este Partener al Meat & Milk 2015

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cargill Nutriție Animală este Partener al EXPO-conferinței Internaționale Meat & Milk 2015, eveniment care se va desfășura în zilele de 3 și 4 iunie sub titlul ”Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanță-Priorități pentru ieșirea din impas”.

  Prezența companiei Cargill Nutriție Animală, unul dintre liderii mondiali în domeniu, se va concretiza prin prezentarea celor mai optime soluții de nutriție, prezentare care va fi susținută în workshop-ul FERMA din ziua de 3 iunie.   Nutriţia Animală este una dintre cele mai vechi divizii Cargill, fiind înfiinţată în anul 1941. Cei 74 ani de experienţă în domeniul furajelor, lanţului de distribuţie şi managementul riscului au asigurat o creştere continuă, susţinută şi de achiziţia Provimi din noiembrie 2011. Cargill Nutriție Animală activează în România din anul 2007 sub brandurile Purina® și Cargill® și își desfășoară activitatea în două unități de producție, amplasate în localitățile Șura Mică – județul Sibiu și Craiova – județul Dolj. În cele două locații, produsele sunt fabricate prin folosirea unei tehnologii de furajare modernă, aliniată cerințelor sistemului de asigurare a calității și respectând siguranța hranei. Pe lângă produse de înaltă calitate, Cargill Nutriție Animală oferă partenerilor săi:

  • Programe performante de furajare pentru următoarele specii de animale: păsări, porcine, vaci de lapte, bovine la îngrășat și ovine
  • Servicii de consultanță prin specialiștii proprii
  • Sisteme de formulare a rațiilor și de management al fermei
  • Soluții unice adaptate cerințelor din fermă

Detalii despre activitatea și produsele firmei puteți afla accesând www.cargill.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2