301
Carmangeria Godac a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Cu această ocazie, la Micul dejun din dimineața zilei de 13 mai, Carmangeria Godac, condusă de domnul Radu Marian, va organiza un stand de la care participanții la eveniment își vor putea completa meniul cu produse fabricate de firma ilfoveană. Carmangeria Godac s-a impus, treptat, atat pe piata Capitalei, cat si in localitatile invecinate, dovedind seriozitate si consecventa in activitatea de receptionare a carnii refrigerate, transare, vanzarea si prepararea produselor din carne de porc, vita, oaie si pasare. Societatea Carmangeria Godac a fost printre primele firme autorizate pentru schimbul intracomunitar. Infiintata in anul 1991, Carmangeria Godac dispune in present de 180 de salariati permanenti, bine pregatiti profesional, care reusesc sa-si indeplineasca cu success sarcinile, cautand performanta in fiecare zi. Sub deviza “Produsele Godac pe placul tuturor”, societatea a reusit sa impuna brandul Godac in domeniul prelucrarii si comercializarii carnii si a produselor din carne. Astfel, produsele Carmangeriei Godac sunt apreciate din punct de vedere calitativ si se bucura de un real success din partea consumatorilor. Calitatea produselor Godac este recunoscuta prin proiectarea si implementarea in cadrul firmei a sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001 : 2008 si al standardului HACCP in conformitate cu cerintele reglementarii 852/2004 privind igiena alimentelor. Astfel, produsele pot fi urmarite si monitorizate in toate fazele procesului tehnologic de la receptia materiilor prime si auxiliare pana la livrarea si transportul acestora. De aceea, domnul Radu Marian declară: ”Degustati produsele Carmangeriei Godac si cu siguranta veti face o obisnuinta din acest lucru, avand incredere in deviza firmei: prospetime-calitate, perseverenta, daruire-eficienta.”