Repers

259

Emisiunea Meat.Milk. din 2 februarie a avut 44.205 de telespectatori

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit măsurătorilor efectuate de compania Kleffmann, ediția din seara zilei de 26 ianuarie a emisiunii Meat.Milk., o coproducție infoGROUP – Agro TV, a totalizat un număr de 44.205 de telespectatori, confirmându-se astfel faptul că temele destinate fermierilor sunt mereu de interes.   Cei trei oaspeți ai emisiunii au fost: Domnul Ioan Ladoși-Președinte APCPR, Costel Jianu-Agro Input Distribution și Cristian Lungu-Fermier producător de lapte și Președinte al Asociației Distribuitorilor de Lapte Crud prin Automate.   În cursul emisiunii, referindu-se la fluctuațiile prețului cărnii de porc de pe piața internațională, precum și la modul în care sectorul național a făcut față acestora, domnul Ioan Ladoși a evidențiat faptul că România face față integral cererii de carne proaspătă, informând telespectatorii că nivelul tehnologic al fermelor românești este printre cele mai ridicate din Uniunea Europeană și din lume. Totodată, domnul Ladoși și-a exprimat regretul față de faptul că MADR nu a consultat APAPR la elaborarea ultimelor programe destinate cărnii de porc, precum și faptul că noile reglementări au ieșit de la Comisia pentru Agricultură a Parlamentului în cu totul și cu totul altă formă, decât cea convenită cu industria.   Vorbind despre activitatea firmei pe care o conduce, Agro Input Distribution, domnul Costel Jianu a informat că firma poate furniza input-uri din gama Bioaktiv, pentru sectorul zootehnic, input-uri naturale care pot aduce beneficii reale și consistente fermierilor care le achiziționează. În același timp, domnul Jianu a subliniat gama largă de inputuri destinate marii culturi agricole, programele de consultanță pe care compania le oferă, reliefând faptul că volumul afacerilor firmei Agro Input Distribution a crescut constant.   Nu în ultimul rând, domnul Cristian Lungu, unul dintre cei mai dinamici fermieri producători de lapte din România, a afirmat că singura șansă a acestui sector este aceea ca fermierii să-și integreze producția, trecând la fabricarea brânzeturilor maturate care pot aduce profituri mult îmbunătățite, dar și să adopte cele mai avansate tehnolgii de fermă, inclusiv roboții.   Cei care dintre dumneavoastră nu au avut ocazia să vizioneze emisiunea Meat.Milk. sau cei care doresc să revadă, o pot face accesând:   http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milk   Reamintim că emisiunea Meat.Milk. este difuzata de postul de televiziune Agro TV în fiecare vineri seara, în prime time între orele 19 și 20, în reluare, sâmbăta (orele 19-20) și duminica (orele 21-22).   Ediția din seara zilei de 9 februarie va fi cu totul specială, invitate fiind doamna Carmen Gavrilescu-Director Executiv Salsi SA și Președinte al Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu și doamna Ruxandra Coc-Director de Dezvoltare Doripesco SA și Vicepreședinte al Patronatului Peștelui din România, cărora vă invităm ca, până în ziua de miercuri, 7 februarie, să le transmiteți întrebările dumneavoastră pe adresa [email protected], la care vă vor răspunde în cadrul emisiunii sau ulterior, pe site-ul revistei Meat.Milk..

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2