Repers

263

Emisiunea Meat Milk din 4 mai i-a avut ca oaspeți pe domnii Radu Timiș și Mihai Vișan

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Emisiunea Meat.Milk din seara de 4 mai 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Radu Timiș-Președinte al Asociației Române a Cărnii și proprietar al grupului de firme Cris-Tim și pe Mihai Vișan-Director Executiv al Federației Romalimenta.   În cadrul emisiunii, domnul Radu Timiș a detaliat în principal activitatea Fabricii de Lactate Mugura dar și a fermei de vaci de lapte aflate în județul Prahova, anunțând în premieră că, în curând, va începe producția de brânzeturi din categoria Premium+, mai precis, brânzeturi maturate la 6 și 12 luni. Tot domnia sa a făcut referire și la programul pe care ARC a început să îl elaboreze pentru acreditarea europeană a unor produse din carne fabricate de companiile mebre ale asociației dar a și pledat pentru consumul lactatelor bogate în grăsimi, insistând pe beneficiile de sănătate pe care le pot aduce.   La rândul său, domnul Mihai Vișan a evidențiat că România urmează tendințele europene în privința consumului de carne, produse din carne, lapte și lactate, avertizând, însă, că știrile negative despre alimente, caresunt publicate frecvent în presa generalistă, afectează în primul rând activitatea companiilor din România. Tot domnia sa și-a exprimat încrederea în programul lansat de MADR referitor la mărirea efectivelor de porci din fermele industriale, afirmând că, dacă oficialii de la Bruxelles vor accepta propunerile României, acest program va conduce la eliminarea importurilor de carne de porc-materie primă. În seara premierei, emisiunea din 4 mai a avut 51.116 telespectatori.   Înregristrarea ediției din 4 mai o puteți urmări aici: http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milkReamintim că emisiunea Meat.Milk. este difuzata de postul de televiziune Agro TV în fiecare vineri seara, în prime time între orele 19 și 20, în reluare, sâmbăta (orele 19-20) și duminica (orele 21-22).   Emisiunea din seara zilei de  11 mai va fi realizată la Poiana Brașov și, împreună cu invitații, va cuprinde o sinteză a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk din zilele de 10 și 11 mai.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2