Repers

214

Emisiunea Meat.Milk din 6 aprilie i-a avut ca invitați pe Marius Verdeși-Zmbria și Silvius Stanciu-UGAL

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Emisiunea Meat.Milk din seara de 6 aprilie 2018, care a avut un caracter ușor mai special, datorită faptului că a fost transmisă în Vinerea Mare, i-a avut ca invitați pe Domnii Marius Verdei-Director General Zimbria și Silvius Stanciu-Prof. Univ. Universitatea Dunărea de Jos-Galați.

În cadrul emisiunii, domnul Marius Verdeși a făcut o scurtă prezentare a activității firmei Zimbria, pe care o conduce împreună cu soția domniei sale, doamna Maria Verdeși, detaliind despre caracterul manufacturier al produselor din carne și lapte care sunt comercializate în rețeua proprie de magazine a companiei. Domnul Verdeși a insistat pe calitatea deosebită a produselor, evidențiind modul de fabricare, 100 % natural, integralitatea naturală a materiilor prime și a ingredientelor, precum și beneficiile de sănătate pe care consumatorii le au, consumând preparatele din carne și lapte cu marca Zimbria.

Cel de-al doilea invitat al serii, domnul profesor universitar Silvius Stanciu, de la Facultatea de Inginerie Alimentară a Universității Dunărea de Jos din Galați a detaliat la rându-I câteva dintre temele de cercetare și de doctorat pe care le coordonează, a vorbit despre investițiile tehnologice făcute în laboratoarele și stațiile pilot ale facultății, a amintit despre transferul tehnologic pe care prestigioasa instituție de învățămât o face către sectorul de producție și a recomandat consumatorilor să consume alimente produse în România.

În cadrul emisiunii, firma Zimbria a avut trei momente de plasare de produse, în care au fost prezentate telespectatorilor preparate din carne și brânzeturi, toate respectând rețete vechi, originale, din zona Covurlui, dar și rețete care reinterpretează tradiția, conferindu-le noi valențe de calitate.

Potrivit măsurătorilor, emisiunea a avut 46.286 de telespectatori.

Înregristrarea ediției din 6 aprilie o puteți urmări aici:

http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milk

Reamintim că emisiunea Meat.Milk. este difuzata de postul de televiziune Agro TV în fiecare vineri seara, în prime time între orele 19 și 20, în reluare, sâmbăta (orele 19-20) și duminica (orele 21-22).

Emisiunea din seara zilei de 13 aprilie aprilie îi va avea ca invitați pe domnii Valer Sician-Director General Semtest BVN Mureș și Florin Colțuneac-Administrator Agromar Balotești.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2