Repers

226

Indagra 2017: Diana își îmbie consumatorii cu noi delicii

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Firmă de prestigiu din sectorul de procesare a cărnii din România, Diana este prezentă și în acest an la Indagra Food, într-un stand amenajat la cele mai înalte standarde de design.   Dar, peste acestea, se evidențiază standardele de calitate ale produselor, standarde care se subsumează conceptului de produse realizate 100 % din ingrediente naturale și din carnea de cea mai bună calitate provenită de la propriul abator.   Special pentru revista Meat. Milk., doamna Adina Crăciunescu, Directorul de Marketing al firmei, a declarat că, în acest an, Diana prezintă ca noutate o nouă gamă de produse feliate, în nouă sortimente, precum și preparate din carne ambalate în caserole.   Evidențiind faptul că noul concept Diana Gourmet al magazinelor deschise în Râmnicu Vâlcea a deschis apetitul consumatorilor pentru produsele premium, doamna Crăciunescu a declarat că în prezent se derulează un proiect de retehnologizare în valoare de cca cinci milioane de euro, proiect care va fi finalizat peste doi ani și care va conduce, atât la mărirea capacității de producție, cât, mai ales, la eficientizarea fluxului tehnologic.   Întrebată dacă firma are în calcul deschiderea a cel puțin un magazin Diana Gourmet în București, doamna Adina Crăciunescu a afirmat că ”este luat în calcul și un asemenea demers”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2