Repers

223

Invitații emisiunii Meat.Milk din 27 aprilie au fost Dorin Cojocaru și Florin Căpățână

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Emisiunea Meat.Milk din seara de 27 aprilie 2018 i-a avut ca invitați pe domnii Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR și Director de Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționalizate Carrefour.

În cadrul emisiunii, domnul Florin Căpățână a descris pe scurt evenimentul derulat în ziua de joi, adică, inaugurarea Filierei de Calitate Carnea de Mânzat, mai precis, un parteneriat pe tot lanțul pentru a furniza carne proaspătă, de cea mai bună calitate, provenită de la două ferme care au efective de bovine din rasa Charolaise. Totodată, domnul Căpățână a făcut o analiză a pieței naționale de retail, aducând informația că, în urma preocupărilor retailiștilor de a extinde colaborările cu furnizori din România, în ultima perioadă se observă o creștere a consumului de alimente produse local.

La rândul său, domnul Dorin Cojocaru a atras atenția că micii procesatori sunt evitați de la listarea în marile lanțuri de magazine, ce l puțin n privința lactatelor neputând vorbi despre, cel mult, 20 de companii din România. În aceași timp, domnul Cojocaru a atras din nou atenția asupra practicilor ilegale de comercializarea a produselor lactate, ”pe marginea drumului, fără vitrine frigorifice”, acest lucru însemnând un atentat la siguranțaalimentară și la sănătatea consumatorilor. Emisiunea din 27 aprilie, în seara premierei, a avut 49.812 telespectatori.

Înregristrarea ediției din 27 aprilie o puteți urmări aici:

http://www.meat-milk.ro/emisiunea-meat-milk

Reamintim că emisiunea Meat.Milk. este difuzata de postul de televiziune Agro TV în fiecare vineri seara, în prime time între orele 19 și 20, în reluare, sâmbăta (orele 19-20) și duminica (orele 21-22).

Emisiunea din seara zilei de  4 mai îi va avea ca invitați pe domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta și proprietar Angst și pe Radu Timiș-Președinte ARC și proprietar Cris-Tim.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2