Repers

244

Mâine va începe Meat & Milk 2016, evenimentul anului pentru sectoarele de carne și lapte ale României

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Mâine, 12 mai, ora 9, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, vor începe lucrările celei de-a V-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, care se vor desfășura sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.   După cum am anunțat într-o știre anterioară, practic, toate instituțiile statului care se îngrijesc de bunul mers al agro-industriei românești vor fi reprezentate la cel mai înalt nivel, Agenția infoGROUP și revistele Fabrica de Carne, Fabrica de Lapte, precum și publicațiile infoALIMENT și infoFERMA, ca organizatoare ale manifestării, putând anunța cu bucurie că și-au ținut cuvântul față de participanți, reunind la lucrări principalii actori ai instituțiilor guvernamentale din domeniu, precum și elita fermierilor și procesatorilor din zonele economice vizate.   De aceea, se cuvine acum, cu o zi înainte de deschiderea oficială, să anunțăm programul actualizat:   Joi, 12 mai-Ședință generală: Provocarea unui nou început 09:00 - 09:05 Deschidere oficială: Mirela Vasile - Director General infoGROUP 09:05 - 09:45 Realități și soluții ale sectoarelor de carne și lapte ale României; Speaker: Achim Irimescu, Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale. (Dialog cu participanții, întrebări și răspunsuri. Notă: de fiecare dată, nu se prea poate spune cât durează!) 09:45 - 10:00 Managementul riscurilor și al asigurărilor; Speaker: Mircea Baciu-Regional Manager, Regiunea Vest si Regiunea Nord Vest,GrECo JLT Group 10:00 - 10:15 Asigurarea creanțelor comerciale; Speaker: Florin Ceausu-AON Romania. 10:15 - 10:35 Managementul riscului și asigurările de risc; Speaker: Marius Maier - Manager General CMC Group Broker de Asigurare 10:35 - 10:50 Creșterea capacității instalațiilor clasice de congelare prin asistarea cu tehnologii criogenice: Speaker: AtillaDienes - Manager Industrie Alimentară Linde Gas 10:50-11:10 Utilizarea membranelor în îmbunătățirea microbiologică a laptelui și a produselor lactate; Speaker: Isabelle Chablain-Research, Development and Innovation manager, Les Fromageries Occitanes and 3A Groupe12 mai Workshop Fabrica de Carne:Între tradiție și reinventare, să nu uităm profitul 11:30 - 11:55 Prezentare Net BRINEL 11:55 - 12:20 Soluții inteligente pentru companii inteligente; Speaker: Horia Nes-Business Development Manager, Beck et al Services 12:20 - 12:45 Studiu piata mezelurilor: Cold Cuts InfoKit; Speaker: Ingrid Lambru-Director de Marketing Mercury Research 12:45 - 13:05 Stație de epurare nefuncționala? Aducerea acesteia în parametrii folosind biotehnologii Microcat®; Speaker: Dr. Ing. Alin Hapca, Aqua D&P Technologies 13:05 - 13:30 Dezbatere: Piață, Prețuri, Importuri, Oțet! Speakeri: Ioan Ladosi-Președinte APCPR, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Radu Timiș-Președinte ARC, Florin Capațână-Vicepreședinte Carrefour, Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov. -----------------------------------------------------------------------   Workshop Fabrica de Lapte: Industria laptelui trebuie transformată din rădăcini 11:30-11:55 Prezentare ALPLA-Hard, Austria; Speaker: Jörg Schwärzler- Technical Sales Support & Project Manager 11:55-12:20 IMA Dairy & Food-Soluții de ambalare la cele mai înalte standarde de calitate; Speaker: Andreea Colombo-Sales Manager, Italia 12:20-12:45 Soluții complete pentru procesarea laptelui; Speaker: Radoslav Valchev-Donido, partener Indal Partner. 12:45-13:15 Della Toffola Group soluții complete de procesare și îmbuteliere lapte și produse derivate; George Badea, Administrator Comagrimpex B&B 13:15-13:35 Soluții inovatoare pentru siguranță - O metodă sigură pentru creșterea calității și eficienței fabricilor de lapte; Alexandra Burcuș-Biotrend Plus 13:35-14:00 Dezbatere: Mulți am fost, puțini am rămas, ce va fi mâine? Dana Tănase-Director ANSVSA, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Dr. Ing. George Grecu-Consultant GERAMO, Claudiu Frânc-Președinte FCBR. ----------------------------------------------------------   Liber la cuvânt 15:00 - 16:30 Sesiune de dialog liber între reprezentanți ai autorităților și participanți. Vor răspunde întrabărilor: Nini Săpunaru-Camera Deputaților, Dana Tănase - Director ANSVSA, Paul Anghel - Director General ANPC, Radu Timiș-Președinte ARC, Adrian Constantin Bența-Expert financiar. ----------------------------------------------------------------Vineri, 13 maiȘedință generală: Trăim într-o lume nebună, dar Quinta royală ne e la îndemână   09:30-09:45 Noutăți legislative europene în domeniul Protecției consumatorilor; Speaker: Maria Grapini-Europarlamentar. 09:45-10:00 Sănătatea animală și siguranța alimentară, prerogative ale ANSVSA; Speaker: Radu Roatiș Chețan-Președinte ANSVSA. 10:10-10:15 Produs conform, produs vândut, produs apreciat; Speaker: Marcel Bogdan Pandelică-Președinte ANPC. 10:15-10:40 Telemeaua de Ibănești, primul produs românesc cu Denumire de Origine Protejată; Speaker: Nicu Aurel Bumb-Inginer Mirdatod. 10:40-10:55 Standardele de igienă și siguranța produselor…. vorbim de fapt despre oameni și viețile lor! Speaker: Amalia Georgescu-Director Marketing Biocomp. 10:55-11:20 Soluții inovatoare pentru îmbunătățirea reproductivității și eficienței fermei; Speaker: Alexandra Burcuși-Medic veterinar Biotrend Plus. 11:20-11:35 Prezentare Chiorino: Solutii  de benzi trasportoare pentru industria carnii si a laptelui. ----------------------------------------------------------------------   12:00-13:30 Masă rotundă: Sectoarele de carne și lapte, între promisiunile autorităților și certitudinile aspre ale realității (Transmisiune TV în direct, Agro TV) Speakeri: Daniel Constantin, Maria Grapini-Europarlamentar, Radu Roatiș Chețan, Bogdan Marcel Pandelică, Dorin Cojocaru, Ioan Ladoși, Ștefan Pădure, Claudiu Frânc. ------------------------------------------------------------------------------- 15:30-18: 00 infoTRIP-Vizită de documentare la Ferma de îngrășarea tăurașilor Oxville, din vecinătatea orașului Vulcan. -------------------------------------------------------------------------------Pe doată durata evenimentului, participanții vor putea vizita standurile secțiunii B2B-Expo, la care companii de prestigiu își vor expune ultimele oferte, procesatorii de carne și lactate fiind invitați să deguste produse din categoria Premium.   NE VEDEM LA MEAT & MILK 2016, echipa infoGROUP vă așteaptă cu drag! (Informații suplimentare despre speakeri, expozanți etc., pe meat-milk.ro)    

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2