Repers

228

Meat & Milk 2016: Programul complet al Secțiunii Carne

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Peste numai câteva zile, vor începe lucrările celei de-a V-a ediții a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura sub genericul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, pe o piață aflată în dezechilibru”.   Ca noutate de ultim moment, anunțăm participarea ca speaker în dezbaterea din finalul Workshop-ului Fabrica de Carne din ziua de 12 mai, a domnului Radu Timiș, Președinte al Asociației Române a Cărnii.   Iată principalele teme ale Workshop-ului Fabrica de Carne, moment din program care are titlul ”Între tradiție și reinventare, să nu uităm profitul”: 11:00 - 11:25 Titlu provizoriu: Soluții IT pentru managementul afacerilor; Prezentare Net BRINEL-Saleforce, Speaker: Alexandru Ursu-Regional Sales Executive- Salesforce. 11:25 - 11:50 Castiga bani prin depistarea rapida a greselilor de Facturare in baza Contractelor cu Retailul Modern; Speaker: Horia Nes-Business Development Manager, Beck et al Services 11:50 - 12:15 Studiu piata mezelurilor: Cold Cuts InfoKit; Speaker: Ingrid Lambru-Director de Marketing Merkuri Research 12:15 - 13:30 Dezbatere: Piață, Prețuri, Importuri, Oțet! Speakeri: Ioan Ladosi-Președinte APCPR, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Radu Timiș-Președinte ARC, Florin Capațână-Vicepreședinte Carrefour, Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov.   SpeakeriAlexandru Ursu Regional Sales Executive, Salesforce Absolvent al Institutului de Relații Internaționale al Universității București, domnul Ursu va prezenta ultima ofertă de soluții IT ale firmelor BRINEL și Salesforce, cu aplicabilitate în Industria de procesare a cărnii.   Horia Nes Business Development Manager, Beck et al Services   Horia Nes coordoneaza activitatea de vanzari si dezvoltare a companiei Beck et al Services in Romania. In Workchop-ul Carne, domnul Nes va sustine prezentarea cu titlul "Castiga bani prin depistarea rapida a greselilor de Facturare in baza Contractelor cu Retailul Modern".   Ingrid Lambru Mercury Research   Director de Marketing al companiei Mercury Research, Doamna Ingrid Lambru va susține în Workshop-ul Fabrica de Carne din ziua de 12 maicomunicarea cu titlul "Studiu piata mezelurilor: Cold Cuts InfoKit".   Ioan Ladoși Președinte APCPR   Domnul Ioan Ladoși este Absolvent al Facultății de Zootehnie din Cluj-Napoca, ocupând funcția de Președinte al APCPR. Din noiembrie 2005 este Manager Operațiuni al PIC România. Domnul Ladoși va participa la dezbaterea din Workshop-ul Carne, din ziua de 12 mai, iar, în ziua de 13 mai, va fi speaker la Masa rotundă.   Radu Timiș Președinte ARC   Proprietar al grupului de firme Cris-Tim, domnul Radu Timiș îndeplinește și funcția de Președinte al Asociației Române a Cărnii.   Sorin Minea Președinte Romalimenta Absolvent al UASMV și Doctor în Medicină Veterinară, domnul Sorin Minea este Președinte al companiilor Angst și Salsi și Președinte al Romalimenta. Domnul Minea va fi speaker la dezbaterea din Workshop-ul Carne, precum și la Masa rotundă din ziua de 13 mai.   Florin Căpățână Corporate Affairs and CSR Director at Carrefour România și Vicepreședinte AMRCR Absolvent al USAMVB, domnul Florin Căpaățână a ocupat anterior și funcția de  Președinte al AVSVSA. Domnul Căpățână va participa în calitate de speaker la  workshop-ul Carne, precum și la Masa rotundă din ziua de 13 mai.   Dorin Valter Enache Director Executiv DSVSA Brasov   Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară București și Doctor în Medicină Veterinară, domnul Enache este Director Executiv al DSVSA Brașov. În ziua de 12 mai, domnul Dorin Valter Enache va participa ca speaker la dezbaterea cu titlul "Piață, Prețuri, Importuri, Oțet”, din finalul workshop-ului Carne.   Amintim că, de un deosebit interes pentru participanții la secțiunea Carne, va fi vizita de documentare care se va desfășura în ziua de 13 mai, la Ferma de îngrășare a tăurașilor Oxxville (parte a afaceriilor deținute de Ionuț și Vlad Neagu, aceia care dețin și ferma Regalina), din apropierea orașului Vulcan, materializare a unei investiții de peste 1,5 milioane de euro, fermă care dispune de un nivel tehnologic deosebit.   Detalii despre celelalte teme de interes pentru oamenii de afaceri din domeniul cărnii, mai ales că, până la ora începerii lucrărilor, cu siguranță vor apărea noutăți, precum și informații de ultim moment, puteți afla accesând meat-milk.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2