227
Experiența de aproape un secol în creșterea animalelor și cultivarea pământului, au dus la nașterea firmei și mărcii ZIMBRIA, Maria și Marius Verdeși propunând consumatorilor o foarte bogată gamă de specialități din carne, realizate după rețete originale, tradiționale românești și vânătorești, precum și deja celebrele brânzeturi din Covurlui, toate acestea primind aprecieri atât pe plan național, cât și internațional. În anul 2012, ZIMBRIA a deschis primul magazin în București, acolo unde, pe lângă specialitățile din carne și brânzeturi, vizitatorul au putut simți mândra dar calda tradiție de familie ZIMBRIA. În anul 2013 au fost inaugurate în București încă două magazine ZIMBRIA, caracterizându-se printr-o selecție specială a produselor oferite consumatorilor, astfel încât se evidențiază respectearea exigențelor pe care proprietarii firmei le au față de produse, dar și respectul față de fiecare client în parte. Detalii despre oferta și activitatea Zimbria puteți afla accesând site-ul zimbria.ro.