Repers

205

Ne vedem la targ

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Miercuri, 19 octombrie 2011, la nivelul 0 al Pavilionului Central al Romexpo, va fi taiata panglica inaugurala a primului Salon International Fabrica de Carne, organizat de agentia infoALIMENT si redactia revistei de fata.

Pentru noi, realizarea acestei manifestari a fost o adevarata provocare, fiind pentru prima data cand ne angajam la un astfel de demers. Dar, toate eforturile noastre care, inca de acum, se dovedesc a fi incununate cu succes, au fost motivate de dorinta de a fi pe mai departe aproape de producatorii si procesatorii din lumea industriei de carne, de toti cei care activeaza in acest domeniu sau in domeniile conexe. Nu am pornit la drum intamplator. Argumentele noastre au fost experienta de aproape 10 ani, legatura permanenta cu fermierii, producatorii si procesatorii de carne, cu furnizorii de tehnologii, precum si prestigiul de care se bucura atat infoALIMENT, cat si revista Fabrica de Carne. Ne bucuram ca, la invitatia de participare pe care am adresat-o, au raspuns zeci de firme de top din Romania. Totodata, ne bucuram sa anuntam o participare internationala deosebit de consistenta, la standuri urmand sa expuna companii din Danemarca, Germania, Italia, Turcia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Finlanda etc. Nu mai putin importanta va fi ziua de 20 octombrie, data la care infoALIMENT si revista Fabrica de Carne vor organiza un Simpozion dedicat tematicilor de stricta actualitate si interes pentru tot mediul de business al industriei de procesare a carnii, Simpozion la care vor sustine comunicari reprezentanti ai unor firme de prestigiu, precum si specialisti de prima mana ai industriei alimentare romanesti. Orgoliosi fiind, nu ascundem faptul ca, prin organizarea Salonului International Fabrica de Carne, am dorit sa aducem un suflu nou acestei expozitii, prin abordarea pe care o propunem, fiind convinsi ca manifestarea, in ansamblul ei, va fi un moment de referinta in calendarul de profil. Odata in plus, ne vom bucura si de zecile de mii de vizitatori pe care ii asteptam la standurile organizate la cotele 0 si 4.50 ale Pavilionului Central al Romexpo, acolo unde vor lua contact cu ultimele noutati, unde vor asista la prezentari de produse si servicii, dar si unde vor degusta numeroasele preparate din carne care vor fi expuse de marii procesatori sau de producatorii traditionali. Ei, bine, peste putin timp, Salonul International Fabrica de Carne isi va deschide portile, alaturi de Salonul Fabrica de Lapte, organizat tot de agentia noastra. Din 19, si pana pe 23 octombrie, vom avea cinci zile de sarbatoare, cinci zile in care investitorii si specialistii din domeniu vor identifica noi oportunitati de afaceri. In fapt, aceasta este si menirea noastra: aceea de a fi un liant intre interesele care trebuie sa fie, intr-un final, convergente, spre beneficiul tuturor. Asadar, va invitam sa ne vizitati, Ne vedem la targ

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2