Repers

211

Noi inceputuri

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Toate inceputurile sunt dificile. În Romania, mai ales, oamenii sunt sceptici atunci cand vrei sa introduci pe piata un produs nou - fie ca este vorba de o marca de salam, fie de o revista de specialitate pentru industria carnii.

Cred ca acest lucru tine si de faptul ca romanii au auzit, mai mult poate decat oricare alta natie, de tepe. În mediul de afaceri din tara noastra sunt putini cei care nu au primit, macar o data, un cec fara acoperire de la un partener "de incredere" sau care nu au ramas cu contracte neachitate desi acestea erau incheiate perfect legal. Suntem, probabil, singura tara din lumea asta in care teapa este subiectul unui cantec, dealtfel de mare succes in anii trecuti (al formatiei Cassa Locco: "Ce bine imi pare ca ai luat teapa"). De aceea, cand am mers la clientii nostri cu proiectul "Fabrica de Carne", ne asteptam la reactia romaneasca: "sa vedem primul numar si mai discutam". Trebuie sa recunosc ca m-a bucurat manifestarea imediata de entuziasm si sustinere pe care am primit-o de la o parte dintre colaboratori. Acestia sunt oameni constienti de puterea informatiei cu privire la domeniul in care activeaza, si care trebuiau sa se raporteze, pana acum, la reviste de specialitate din afara. Poate ca nu intamplator, acest prim numar al revistei "Fabrica de Carne" vorbeste despre inceputuri. Aflati povestea Carnatilor de Plescoi spusa de un om caruia nu i-a fost teama sa o ia de la capat; prigonit si inchis de comunisti Socrate Protopopescu s-a adaptat la capitalism in ciuda celor 73 de ani ai sai iar acum cauta variante de finantare pentru a-si deschide o fabrica de produse traditionale. Cititi analiza economica realizata de specialistul nostru si veti sti daca, in ceea ce priveste industria carnii, am pasit cu dreptul in Uniunea Europeana. Cautati o noua idee de afaceri? Urmati indicatiile pofesioniste ale oamenilor cu care am discutat si dezvoltati o ferma de struti. Carnea acestor pasari reprezinta, se pare, noul trend in materie de alimentatie sanatoasa. Pentru siesta v-am pregatit, in exclusivitate, un material in care Dan Capatos spune unde ar trebui "sa radem tot si sa o luam de la capat": la servicii, unde "suntem praf". Cititi intamplarile traumatizante prin care a trecut si veti afla de ce este atat de hotarat in afirmatiile sale. Nu in ultimul rand, insasi aceasta revista reprezinta, pentru compania infoALIMENT, un nou inceput. Este un pas firesc, pe care suntem pregatiti sa il facem, din dorinta de a ne mentine in topul preferintelor dumneavoastra atunci cand doriti sa aveti acces la informatie de calitate, ambalata intr-o forma placuta, relaxanta. Speram ca v-am convins, inca o data, ca un produs suta la suta romanesc nu trebuie sa fie intotdeauna prost facut. Si acesta este doar inceputul…

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2