Repers

240

Nu pierdeți ultimele locuri de participare, mai este puțin până la Meat.Milk 2019!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Peste aproximativ o lună, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va debuta ce-a de-a VIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care se va desfășura sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   Agenția infoGROUP și revista Meat.Milk, în calitate de organizatori, anunță un program deosebit de interesant și de bogat. Astfel, ziua de 30 mai va debuta cu ședința generală, în care companii din domeniile vizate vor susține prezentări tehnologice și științifice.   Tot în 30 mai, vor avea loc cele două workshop-uri specializate, CARNE și LAPTE, care au programate în final câte o dezbatere: ”Cine mai are încredere în sectorul românesc al cărnii?” și ”Laptele și lactatele, între lege și tocmeala legii”. Seara de 30 mai se va termina cu Cina festivă și, bineînțeles, Gala Premiilor Meat.Milk.   Dimineața zilei de 31 mai va debuta cu ședința generală care va fi rezervată autorităților. În fața participanților vor susține comunicări domnul Petre Daea-Ministru al Agriculturii, Gabriela Zoană-Vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură a Parlamentului European, Marius Pârvu-Președinte ANPC, Cristian Duicu-Director General ANSVSA și Adrian Pintea-Director General APIA. Ulterior, va avea loc turul oficial al standurilor organizate în zona Expo.   După prânz, sunt programate alte trei momente deosebit de importante: sesiunea Liber la cuvânt, care va avea ca temă piața neagră și evaziunea, Forum Retail, în care se va analiza situația retailului alimentar românesc, și dezbaterea ”Eda, România, și viitorul industriei europene a laptelui”, la care, invitat de onoare, este domnul Axel Bigot-chiarman of European Dairy Association Task Force. Așadar, nu lipsiți la cel mai important eveniment al anului, conferința internațională Meat.Milk 2019   Detalii puteți afla accesând www.meat-milk.ro/conferință, la telefon 021.223.25.21, accesând ediția on-line a revistei Meat.Milk., sau intrând pe pagina de Facebook a aceleiași publicații.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2