Technologies

235

Biocomp nu va lipsi de la cea de-a XI-a ediție a conferinței Meat.Milk

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania ieșeană Biocomp nu va lipsi nici în acest an de la cea de-a XI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care va purta titlul ”Criză sau oportunitate? Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României” și care se va desfășura în zilele de 6 și 7 iunie 2022 la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

BIOCOMP furnizează, în exclusivitate, Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată şi control proactiv al biocontaminanţilor bazat pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, pentru dezinfecţia profesională a aerului, a suprafeţelor şi a produselor (alimentare şi nealimentare).

Sistemul de Biosecuritate Ecologică Integrată şi control activ al biocontaminanţilor oferit de BIOCOMP este în concordanţă cu Directivele Europene 2014/35/EC, 2014/30/EC, 2012/19/EC, 2006/25/EC, Standardul ISO 15858. De asemenea, BIOCOMP este acreditată ISO 9001/2015 de către DEKRA Germania.

BIOCOMP a înregistrat la Oficiul Român al Drepturilor de Autor paternitatea pentru conceptul de Biosecuritate Ecologică Integrată, acesta fiind un punct de reper important în continuarea unui proces de cercetare-dezvoltare-inovare început în urmă cu 30 de ani.

Biosecuritatea Ecologică Integrată este un concept unic de asigurare a dezinfecţiei spaţiilor de activitate umană împotriva contaminării şi transmiterii oricărui tip de agent patogen periculos:  virusuri (inclusiv SARS-CoV-2), bacterii, mucegaiuri etc.

Biosecuritate – protecţia la contaminarea cu agenţi patogeni biologici ce afectează în mod periculos sănătatea, viaţa şi activitatea oamenilor în spaţiile medicale, educaţionale, industriale sau logistice, office etc.

Ecologică – acţiunea de biosecurizare se face în mod ecologic, dispozitivele de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP nu utilizează şi nu produc substanţe chimice şi nu modifică calitatea aerului (nu produc ozon).

Integrată – acţiunea de biosecurizare vizează aerul, suprafeţele generale şi obiectele sau produsele alimentare (pentru creşterea timpului de proaspăt).

Biosecuritatea Ecologică Integrată se realizează prin dotarea spaţiilor cu dispozitive specializate de dezinfecţie bazate pe tehnologia luminii ultravioletă UV-C, pentru blocarea contaminării şi transmiterii agenţilor patogeni periculoşi şi păstrarea unui sistem activ de protecţie:

-pentru dezinfecţia aerului, în prezenţa oamenilor după reglementările internaţionale şi europene în vigoare;

-pentru dezinfecţia suprafeţelor generale (podele, pereţi, echipamente, blaturi de lucru, mese, scaune, birouri etc.);

pentru dezinfecţia obiectelor (încălţăminte, telefoane mobile, tablete, genţi, corespondenţă şi pachete, ambalaje, bijuterii, jucării, măşti, obiecte personale etc.) sau a produselor alimentare (carne şi produse din carne, lapte şi produse lactate, ouă, produse de panificaţie şi a cereale, fructe şi legume etc.).

Dispozitivele de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP sunt produse, de 30 de ani, în fabrica proprie din România.

BIOCOMP oferă în exclusivitate consultanţă profesională la sediul clientului, ante şi post-vânzare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2