Technologies

253

Brandul Familia Safir prezent la SIAL Paris

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În perioada 15-19 octombrie, brandul Familia Safir a participat la Sial Paris, cea mai mare expoziție din industria alimentară, care reunește peste 7000 de expozanți din 120 de țări, acoperind 21 de domenii din industria alimentară.

Participarea companiei Safir la Sial Paris s-a axat pe trei direcții principale: prezentarea noului brand Familia Safir, a ambalajelor noi de culoare mov și LIVE din ferme, o premieră pentru industria cărnii de pui din România!

Fiecare ambalaj nou mov are un cod QR care îți permite să vezi clar modul de creștere în condiții superioare de bunăstare din fermele rurale ale Familiei Safir!

Respectarea standardelor și a normelor de calitate europene și competitivitatea ridicată au permis Familiei Safir să-și consolideze poziția pe piața internațională și au întărit mesajul nostru care ne ghidează toate acțiunile: Felul de a fi bun!

Expoziția Sial Paris a devenit un barometru real al pieței alimentare, dar și o sursă de inspirație și inovație pentru întreaga comunitate.

Informatii suplimentare pe https://www.safir.ro/ro/carne-de-pui

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2