256
Există o preocupare în creștere în rândul populației și sunt discuții din ce în ce mai serioase despre siguranța alimentului și despre protecția consumatorului.
În mod particular, în cazurile în care igiena inadecvată în fabricile din industria alimentară a declanșat o reacție puternică în presă și în societate, misiunea de-a recâștiga încrederea consumatorului este una extrem de dificilă.
Cu măsurile de protecție preventive, această presiune poate fi redusă și riscurile pot fi menținute la un nivel controlabil.
În acest mediu dificil și cu un nivel ridicat de risc pentru antreprenori, ne-am asumat misiunea de-a oferi suport și consultanță în asigurarea siguranței igienizării linilor de producție și eliminarea riscurilor microbiologice înainte ca acestea să își producă efectul.
Pentru personalul implicat în procesul de producție din fabrica dumneavoastră, putem acoperi toate aspectele care țin de operațiunile de igienizare asigurând celmai bun raport de cost-performanță.
Pentru îndeplinirea cerințelor de igienizare în fabrică, vă punem la dispoziție proceduri complete și soluții adaptate specificului producției dumneavoastră printre care amintim:
• Curățarea și dezinfectarea suprafețelor
• Curățarea navetelor
• Igiena personalului
• Igienizare CIP (Cleaning in Place)
• Curățare celule de fierbere și afumare
• Proiectare și instalare “la cheie” pentrue chipamentele de igienizare și auxiliare
În completarea acestor demersuri vă stăm la dispoziție cu departamente specializate și cu expertiză profesională în domeniile:
• Training și consultanță
• Laboratoare de microbiologie