Technologies

258

Carmangeria Godac va fi Partener Mic-Dejul al Conferinței Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

La fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, condusă de domnul Radu Marian, va fi Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2022, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.

Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun, să se delecteze cu cele mai rafinate specialități din carne, produse la unitatea sa de procesare de lângă București.

Societatea Carmangeria Godac s-a impus, treptat, atat pe piata Capitalei, cat si in localitatile invecinate, dovedind seriozitate si consecventa in activitatea de receptionare a carnii refrigerate, transare, vanzarea si prepararea produselor din carne de porc, vita, oaie si pasare. Societatea Carmangeria Godac a fost printre primele firme autorizate pentru schimbul intracomunitar.

Infiintata in anul 1991, Carmangeria Godac dispune de salariati permanenti, bine pregatiti profesional, care reusesc sa-si indeplineasca cu success sarcinile, cautand performanta in fiecare zi.

Sub deviza “Produsele Godac pe placul tuturor”, societatea a reusit sa impuna brandul Godac in domeniul prelucrarii si comercializarii carnii si a produselor din carne. Astfel, produsele Carmangeriei Godac sunt apreciate din punct de vedere calitativ si se bucura de un real success din partea consumatorilor.

Calitatea produselor Godac este recunoscuta prin proiectarea si implementarea in cadrul firmei a sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001 : 2008 si al standardului HACCP in conformitate cu cerintele reglementarii 852/2004 privind igiena alimentelor.

Produsele pot fi urmarite si monitorizate in toate fazele procesului tehnologic de la receptia materiilor prime si auxiliare pana la livrarea si transportul acestora.

Degustati la micul dejun al conferinței Meat.Milk 2022 produsele Carmangeriei Godac si, cu siguranta, vă veti face o obisnuinta din acest lucru, avand incredere in deviza firmei: Prospetime, Calitate, Perseverenta, Daruire, Eficienta. 

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2