Technologies

311

Compania Azoc-Star va participa la Expo-Conferința Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Azoc-Star va participa la Expo-ConferinȚa Internațională Meat.Milk 2023, care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la Poiana Brașov sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte ale României-Succes, Prudență sau Dezastru?”

AZOC-STAR SRL este membră a diviziei SMURFIT KAPPA BAG-IN-BOX, fiind responsabilă cu operaţiunile din estul Europei (Bulgaria, Georgia, Moldova, Romania, etc). Cu şapte fabrici în întreaga lume, Smurfit Kappa Bag-in-Box este liderul european pentru soluţii Bag-in-Box, iar robinetul său Vitop este numărul unu mondial pentru robinete de vin.

Renumită pentru furnizarea soluției de ambalare Bag-in-Box® (BIB), compania garantează că acest sistem păstrează intactă aroma lichidelor și semi-lichidelor.

Totodată, Azoc-Star furnizează gamă largă de pungi cu structuri potrivite pentru piețe diferite care mențin intacte lichidele, ambalaje reciclabile și personalizabile, produse testate continuu pentru a asigura cea mai bună compatibilitate și performanță și produse în camere dotate cu aparatură de filtrare a aerului, anti-contaminare si proceduri antimicrobiene

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2