Technologies

259

Compania poloneză Trepko a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Trepko Group, din Polonia, a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2022, manifestarea urmând să se desfășoare în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”Criză sau oportunitate? Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României”.

Trepko Group este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de ambalare pentru industria alimentara din lume. Cu 70 de ani de experiență în fabricație, compania este plasată în fruntea industriei ambalajelor și astăzi poate afirma cu mândrie că are clienți fideli în peste 120 de țări din întreaga lume.

Strategia firmei este aceea de a mări calitatea echipamentelor și serviciilor fabricate prin utilizarea echipamentelor moderne și a personalului calificat, fiind mereu lângă clienți și participând la dezvoltarea lor și oferind cele mai noi soluții, rămânând astfel în fața concurenților și să devenind mai atractivi pe piața produselor lactate.

Toate mașinile îndeplinesc cele mai stricte cerințe de calitate și igienă, iar performanța lor, combinată cu flexibilitatea, oferă soluții individuale și optimizate concepute special pentru nevoile clienților.

Utilajele sunt caracterizate printr-o înaltă eficiență și fiabilitate, precum și o ușurință în utilizare și o durabilitate îndelungată. Folosind cele mai moderne soluții tehnice și tehnologice, toate componentele au certificarea necesară. 

Controlul detaliat al diferitelor etape ale producției oferă încrederea clienților că și cele mai mici componente sunt fabricate cu o precizie extremă și sunt de cea mai înaltă calitate.

Detalii despre eveniment pe www.meat-milk.ro/conferinta

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2