Technologies

225

Controale ale Protecției Consumatorilor în Costinești, cu ajutorul Jandarmeriei

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În cadrul Comandamentului de Vară 2022, inspectorii ANPC, sprijiniți de echipe speciale ale Jandarmeriei și ANAF au efectuat un control în stațiunea Costinești, dezcoperid grave abateri de la legislația în vigoare.

Inspectorii au descoperit operatori economici care activau deși nu mai aveau voie să desfășoare nicio activitate,precum și carne expirată de cel puțin 3 ani de zile aflată la vânzare. În legătură cu acest control, domnul Horia Constantinescu-Președinte ANPC a declarat:

„În aceste momente se așteaptă raportul asupra a ceea ce s-a descoperit azi noapte, dacă va mai fi nevoie. Controalele vor continua și astăzi, dar și în zilele următoare pentru că vorbim de un comandament estival, un comandament în care se fac permanent controale.

Controalele au continuat și în timpul nopții. Vorbim de tone de produse expirate din 2019, de carne expirată, condimente și de alte produse de acest gen.

Ele au fost ridicate de către autorități și, de asemenea, au fost ridicate și mai multe documente care dovedesc ceea ce se întâmpla în Costinești, cu atât mai mult cu cât situația este foarte gravă. Pe baza acestor probe va urma deschiderea unui dosar penal.

Din cauza reacției celor controlați au fost duși la secția locală de poliție cca 40 de persoane care au dar declarații, pentru o parte din aceștia începând urmărirea penală”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2