Technologies

281

Danish Crown își va reduce capacitatea de producție și procesare a cărnii

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit ES Magazine, Danish Crown, una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii din Europa, a anunțat că intenționează să își reducă capacitatea de producție în Germania.

„O configurare mai agilă”

Danish Crown a remarcat că reducerea se datorează scăderii numărului de animale sacrificate, precum și scăderii consumului de carne de porc în țară.

În plus, compania a susținut că, de când Germania a fost lovită de pesta porcină africană la începutul toamnei anului 2020, producția de porci a scăzut.

În urma anunțului, Danish Crown a menționat că își va ajusta abordarea față de piața germană cu scopul clar de a îmbunătăți câștigurile.

Într-o declarație, compania a menționat că peste 200 de angajați de la unitatea sa din Boizenburg, la est de Hamburg, au fost informați că instalația urmează să fie desființată și li se va oferi lucru în alte unități din grup, în măsura în care posibil.

„Trebuie pur și simplu să facem mai mulți bani în Germania. Prin urmare, credem că este timpul să ne schimbăm accentul de la producția pură la scară largă la o configurație mai agilă”, a comentat Jais Valeur, CEO al grupului Danish Crown.

Negocieri

„Abatorul din Essen are o sarcină importantă în aprovizionarea propriilor noastre unități de procesare cu materii prime și, în același timp, producția va fi adaptată astfel încât să putem produce exact mărfurile pe care le solicită clienții noștri atât din Germania, cât și din restul Europei. de la o săptămână la alta.”

După încheierea negocierilor, Danish Crown este de așteptat să elaboreze un plan pentru încetarea producției la Boizenburg. După aceea, este de așteptat ca clădirile să fie vândute.

Danish Crown susține că conducerea din Boizenburg negociază acum cu comitetul de lucru al unității cu privire la condițiile de transfer al angajaților în alte unități, precum și ce se poate face pentru angajații care ar putea să nu vrea să accepte oferta unui alt loc de muncă în grup.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2