Technologies

264

Elevatoare pentru carne, emulsificatoare și mașini de format hamburgeri și chiftele

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Într-o unitate de procesare a cărnii nu există doar echipamente și utilaje care acționează exclusiv asupra cărnii, ci și echipamente auxiliare. De aceea, în această ediție, ne-am oprit cu descrierile noaqstre strict informative asupra unor modele de elevatoare. Totodată, vă propunem și două modele de emulsificatoare.

Elevator SKV 300 C3

Elevatoarele cu coloane au fost folosite pentru ridicarea și înclinarea materiei prime într-o linie de producție de mulți ani. Cu toate acestea, este pentru prima dată când acest tip de echipament de manipulare a fost dezvoltat sistematic pentru a se potrivi nevoilor și așteptărilor utilizatorilor săi.

SKV 300 C3 are un design modern și eficient, fiind prevăzut cu o unitate fiabilă,  pentru alimentarea liniei de producție cu materiale fără scurgeri sau probleme de siguranță. De asemenea, este ușor de curățat și nu necesită întreținere. Modelul C3 este disponibil standard în multe versiuni:

-C3 - Superior

-Înșurubat sau mobil

-Cu descărcare pe stânga sau pe dreapta

-Punct de basculare fix sau variabil

-Vârf drept sau lateral

-Oțel inoxidabil

Caracteristica variabilă a înălțimii de basculare îl face ușor și rapid de utilizat. Înălțimea de basculare poate fi schimbată în trepte de 50 mm. Comenzile și priza de alimentare sunt integrate în coloană, ceea ce îl face protejat împotriva deteriorării. Designul modern al modelului C3 este axat pe igienă. Soluția cu coloană deschisă facilitează vizualizarea și curățarea tuturor părților mașinii. Picioarele din față sunt proiectate pentru a aluneca cu ușurință sub orice echipament de procesare.

Elevator SK 800 MK2

Elevatorul cu două coloane este utilizat pentru ridicarea și înclinarea materiei prime într-o linie de producție într-un mod sigur și eficient. Sistemul conține o gamă completă de soluții pentru integrarea și adaptarea la diferite situații, containere și buncare.

MK2 este modalitatea optimă de a înclina materialul oriunde este necesar, dacă spațiul este redus, în containere multiple sau când cerințele sunt ridicate. Ca bonus, sistemul are un design modern și eficient, este ușor de curățat și are nevoie de întreținere minimă.

În execuția standard, unghiul de basculare este de 40 de grade, dar poate fi crescut la 70 de grade, dacă este necesar. Comenzile și admisia de alimentare sunt integrate în coloană, ceea ce îl face protejat împotriva deteriorării. Designul modern al modelului MK2 este axat pe igienă. Părțile netede, împreună cu suduri complete, îl fac foarte ușor de curățat.

(Sursa: www.nimo-kg.se)  

Mașină automată de formare a hamburgerilor C/E MBF

Echipamentul poate fi conectat în linie cu alte utilaje, putând forma atât hamburgeri, cât și chiftele. Mașina este recomandată procesatorilor de carne, fabricanților de ready meal, restaurantelor sau companiilor de mică dimensiune.

Având o structură integrală din oțel inox, mașina C/E MBF este prevăzută cu o bandă rulantă ajustabilă, în funcție de viteza și cantitatea de preluzrare, putând fi demontată cu ușurință, pentru igienizare.

Totodată, echipamentul este dotat cu un contoar, dar și cu un schimbător de viteză, precum și un vaporizator, pentru structurile mixte de carne.

Linie de formare a chiftelelor C/E MBF Line

Linia de formare a chiftelelor poate fi conectată cu alte echipamente de pe lanțul de procesare. Având o construcție integrală din oțel inox de cea mai bună calitate, operarea și igienizarea se fac cu ușurință.

Este ideală pentru producătorii de ready meal, carmangerii, unități de procesare de dimensiuni medii sau hipermarket-urilor. Viteza și înălțimea benzii transportoare pot fi modificate în funcție de necesități. Rolele și contra-rolele pot fi demontate fără unelte ajutătoare. Viteza de aționare poate fi, de asemenea, modificată în funcție de necesități, mașina având încorporat și un vaporizator, foarte util mixurilor din carne.

(Sursa: www.minervaomegagroup.com) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2