Technologies

278

Elopak începe operațiunile pe o linie complet automatizată

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Gigantul de ambalare Elopak și-a început operațiunile în noul său depozit complet automatizat din Terneuzen, Țările de Jos.

Depozitul dispune de manipulare complet automată și o capacitate totală de depozitare de 495 milioane de cutii.

Facilitatea de ultimă generație oferă o logistică îmbunătățită și o eficiență mai mare prin înlocuirea stocării pe mai multe site-uri și automatizarea proceselor manuale anterior.

În timpul proiectării și construcției depozitului, compania sa concentrat, de asemenea, pe factorii de mediu, în conformitate cu obiectivele sale de a reduce emisiile la zero net până în 2050.

Noua unitate se așează de la perete la perete cu uzina de transformare existentă a Elopak și este de așteptat să reducă transportul cu mai mult de 40 de camioane pe zi.

Transferul cutiilor de carton neumplute între ambele unități va reduce semnificativ costurile de transport, traficul regional și emisiile de CO2, deoarece anterior opera trei depozite externe în zonă, a adăugat Elopak.

CEO-ul Elopak, Thomas Körmendi, a comentat: „Suntem încântați de rezultatele aici la Terneuzen și felicităm echipa și partenerii noștri pentru munca asiduă de a oferi o instalație de top.

„Prin creșterea eficienței și a excelenței operaționale, îmbunătățiri ca aceasta pun Elopak într-o poziție și mai puternică atunci când vine vorba de satisfacerea cererii în creștere pentru soluții de ambalare durabile”.

În ceea ce privește capacitatea, noul depozit adăpostește peste 24.000 de locuri de paleți pe o suprafață de 5.800 de metri pătrați.

Grupul norvegian de ambalaje a raportat o creștere de 26% a veniturilor în al treilea trimestru, la 272,4 milioane EUR, determinată de inițiativele de preț din EMEA și de o altă performanță „puternică” în America.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2