Technologies

287

Elopak va participa în calitate de Partener la conferința Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Elopak, unul dintre liderii mondiali în tehnologia ambalajelor pentru lactate și băuturi, a devenit Partener al evenimentului și va participa în această calitate la cea de-a XI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care se va desfășura în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Compania se ocupă intens de combaterea schimbărilor climatice și de a conduce o economie mai circulară și este obligația noastră să lăsăm pământul nevătămat pentru următoarea generație.

A fi sustenabil este esențial pentru organizația Elipak, asigurând creșterea economică fără a exploata resursele sau oamenii acestei planete.

Fiind o corporație globală, Elopak se angajează să acționeze întotdeauna în conformitate cu standardele etice acceptabile, să își asume responsabilitatea pentru acțiunile noastre și să se asigure că compania respectă legile și reglementările locale.

Compania își propune să menținem principiile de guvernanță corporativă care încurajează un management sănătos și adecvat al afacerii, asigurând succesul pe termen lung pentru companie, precum și pentru lanțul său valoric.

Abordarea Elopak cu emisii reduse de carbon și economie circulară a ambalajului își propune să sprijine clienții să își reducă amprenta de carbon din ambalaj și să își atingă obiectivele de sustenabilitate.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2