Technologies

423

Enzymes&Derivates va participa la Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Prestigioasa companie Enzymes&Derivates, din Piatra Neamț, nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2023 care seva desfășura în zilele de 29 și 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Sectoarele de Carne și Lapte ale României-Succes, Prudență sau Dezastru”.

Compania Enzymes & Derivates oferă nu doar o gamă largă de produse alimentare și produse nealimentare pentru lapte, carne, coacere și morărit, industria vinului, industria berii, dar și expertiză, consultanță și echipamente.

Enzymes & Derivates a început să introducem enzime pe piața fermentațiilor din România în jurul anului 1995, după care ne-am extins în alte țări cum ar fi Moldova și Bulgaria.

În final, s-a diversificat și pe alte piețe, acoperind acum aplicații alimentare și nealimentare și oferind o gamă largă de ingrediente și auxiliare, dar și servicii de consultanță pentru aceste industrii.

În anul 2000, a înființat o entitate separată care permite amestecarea și ambalarea de produse la comandă. Compania este privată.

Birourile din România sunt situate în apropierea limitelor orașului Piatra-Neamț, în comuna Alexandru cel Bun, strada Petru Rares, numărul 306.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2