Technologies

580

Five Continents-Botoșani a devenit Partener și își va expune produsele la Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre liderii autohtoni ai procesării laptelui din România, Five Continents-Botoșani, își va expune produsele din categoria premium în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat.Milk care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

S.C. FIVE CONTINENTS GROUP SRL RACHITI JUD BOTOSANI este  o companie cu un capital 100% romanesc.  Compania a fost infiintata in anul 1994 iar procesarea laptelui a inceput in anul 1995 folosind laptele materie prima de la fermierii si producatorii din judetul Botosani.

Portofoliul de produse lactate al fabricii este divers: lapte de consum si produse lactate proaspete(iaurt, Sana, lapte batut, chefir, smantana, etc), branzeturi (cascaval din lapte de vaca, capra si oaie, telemea din lapte de vaca si oaie, mozzarella, branza de burduf, branza topita, branza proaspata, urda proaspata, cas proaspat, etc).

Piata este reprezentata de comertul traditional TT din zona Moldovei si de comertul modern KA din toata tara, cu marci proprii si marci private (Auchan,Carrefour, Lidl, Kaufland, Mega Image,etc). De asemenea comert in tarile EU cu comunitati romanesti.

Fabrica are implementate si certificate sistemele de management ale sigurantei alimentare conform cu FSSC 22000:2020/5.1 (ISO 22000:2018) si IFS 2020/7 garantand produse sigure si de inalta calitate catre clientii sai.

Fabrica si-a creat si educat in cei 17 ani de functionare un colectiv de specialisti si muncitori calificati cu ajutorul carora poate sa faca fata oricaror exigente si cerinte ale clientilor si ale reglementarilor legale.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2