Technologies

224

FNGCIMM și ADAA au semnat un protocol pentru susținerea IMM-urilor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Fondul Național de Garantare a Crediteor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a semnat împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton- ADAA un protocol de colaborare prin care convin să promoveze reciproc programele și proiectele pe care le derulează în sprijinul IMM-urilor, al antreprenorilor și al întreg mediului de afaceri, cu scopul informării și dezvoltării competențelor și aptitudinilor necesare pentru acces la finantare în vederea dezvoltării afacerilor.

De asemenea, cele două entități anunță public parteneriatul în cadrul proiectului național “Educație financiară pentru dezvoltarea economică și creșterea afacerilor” care va debuta, în luna martie, la Banca Națională a României.

Proiectului constă în implicarea părților interesate în educația financiară cu scopul creșterii economice, dezvoltării afacerilor și îmbunătățirea educației financiare în rândul mediului de afaceri, cu ajutorul unei analize mai bune a datelor și a unei viziuni prospective.

Astfel, FNGCIMM și ADAA, alături de ceilalți parteneri din proiect vor participa la acțiuni comune de promovare, atât la nivel local, cât și național, cu scopul informării și promovării în rândul IMM-urilor, a antreprneorilor si a întreg mediului de afacerii, a facilităților instrumentulor si programelor menite sa contribuie la creșterea economică.

Dumitru Nancu, Directorul General al FNGCIMM , a declarat: “ Protocolul dintre FNGCIMMși ADAA reprezintă un semnal pozitiv. Suntem convinși că educația financiară oferă o bază solidă pentru generarea unor noi modele de afaceri, capabile să răspundă noilor realități economice.”

La rândul său, Andreea Negru, fondatoare ADAA, consideră : ”Parteneriatul dintre FGCIMM și ADAA este un exemplu de conlucrare a mediului asociativ cu instituții de prestigiu din România în scopul susținerii și promovării reciproce și asocierii în proiecte de interes național”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2