Technologies

268

FrieslandCampina a numit noi membri ai Consiliului de Cooperare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Consiliul membrilor Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. i-a numit pe Sandra Stuijk și Herman Bakhuis în consiliul său de cooperare, începând cu 13 decembrie 2022, a declarat gigantul de produse lactate într-un comunicat.

Sandra Stuijk a fost activă în Munca pentru tineret a FrieslandCampina din 2017 și a fost membră a consiliului de conducere al FrieslandCampina Young Farmers până la începutul acestui an.

De asemenea, lucrează ca specialist în finanțe în Wholesale Food & Agri la Rabobank și operează o fermă de produse lactate în Alphen, North Brabant, în Țările de Jos. Pe lângă vite de lapte, ferma are o fermă arabilă la scară mică, unde se cultivă sfeclă de zahăr și morcovi.

În altă parte, Herman Bakhuis este vicepreședinte al LTO Netherland Dairy Farming și ca membru al consiliului de administrație la ZuivelNL.

De asemenea, a deținut funcția de membru al consiliului membrilor și președinte al consiliului Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. până în 2017.

Bakhuis operează o fermă de lapte și o fermă de agrement în două locații din municipalitatea Hellendoorn, Overijssel, Țările de Jos.

Sybren Attema, președintele consiliului de administrație al Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A., i-a salutat pe Stuijk și Bakhuis și a adăugat: „Suntem încântați că Sandra Stuijk și Herman Bakhuis se vor alătura consiliului de cooperare cu experiența și cunoștințele lor”.

În iulie a acestui an, gigantul olandez al produselor lactate a raportat o creștere anuală de 19,4% a veniturilor, până la 6,6 miliarde EUR în prima jumătate a anului său financiar, ca urmare a creșterii prețurilor, a prețurilor mai mari la produsele lactate și a redresării producției europene. -piețele de acasă.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2