Technologies

245

Gama Serv ’95 va fi prezentă la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre furnizorii de elită de soluții pentru industria alimentară, Gama Serv ’95, va fi prezent la cea de-a XI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2022. Iată cum se prezintă compania:

”Gama Serv ’95 – ingrediente pentru o etichetă curată

Înființată în 1994, Gama Serv este un business de familie specializat în oferirea de soluții inovatoare pentru industria alimentară.

Fie că vorbim despre enzime, antioxidanți, vitamine și minerale, inhibitori de bacterii sau orice alt ingredient specific, vă vom ajuta să determinați cea mai eficientă formulă pentru aplicația dvs.

Novozymes A/S, DSM Nutrition&Health și Kemin sunt principalii noștri parteneri oficiali și împreună suntem implicați cu multa pasiune în aproape toate industriile alimentare: carne, pește, lapte, panificație, snaksuri, sosuri, grăsimi și uleiuri, sucuri din fructe, etc.

Ce înseamnă toate acestea pentru clienți? Vă ajutăm să ajungeți mai rapid pe piață prin îmbunătățirea sau crearea produselor dvs. în cadrul unei puternice colaborări profesionale oferind suport tehnic de specialitate.

KEMIN este un producător de ingrediente premium pentru industria alimentară. Portofoliul lor de produse inovatoare este label-friendly și păstrează carnea, peștele, sosurile, uleiurile, produsele de panificație și produsele lactate în siguranță, delicioase și proaspete pe toată durata de termenului de valabilitate”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2