Technologies

259

Inovație în tehnologia manșoanelor termocontractabile pentru sticlele de lapte

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Brook + Whittle a lansat un nou tip de manșon termocontractabil reciclabil care oferă opacitate, permițând producătorilor să treacă la ambalaje din plastic reciclabile pe scară largă, fără teama de oxidare ușoară.

Producătorul american de etichete și soluții de ambalare durabile a venit cu un manșon termocontractabil complet reciclabil, care ar putea permite producătorilor de lactate să renunțe la PET-ul de culoare închisă greu de reciclat și să adopte alternative mai ecologice.

GreenLabel BlockOut, un tip de manșon termocontractabil care poate fi reciclat pe scară largă conform producătorului, are proprietăți de blocare a luminii și poate fi lipit direct pe PET transparent pentru a oferi un strat opac, păstrând ambalajul complet reciclabil.

Conceptul, care este în curs de brevetare, poate fi cheie în industria produselor lactate, unde producătorii optează în mod tradițional pentru materiale care împiedică trecerea luminii.

Acest lucru se face pentru a proteja produsele lactate de oxidarea ușoară - un proces care degradează nivelul vitaminelor A și D și al riboflavinei din produse lactate, dar un dezavantaj-cheie de care consumatorii au devenit foarte conștienți este că plasticul dur sau de culoare închisă este mai puțin reciclat. decât plasticul transparent.

Această nouă etichetare ar putea aduce, fără îndoială, tot ce este mai bun din ambele lumi, permițând ambalajelor pentru produse lactate să-și păstreze proprietățile de blocare a luminii fără a afecta reciclabilitatea, de exemplu, PET transparent - un material care consumă, de asemenea, mai puțin carbon în comparație cu alte tipuri de plastic. .

„La Brook + Whittle, credem că ambalajul excelent echilibrează estetica, performanța, costul și durabilitatea”, a comentat Tyler Matusevich, director, sustenabilitate la Brook + Whittle.

„Această soluție face exact asta. Oferă același aspect și senzație elegant ca și manșoanele tradiționale, dar permite mărcilor să aleagă ambalaje mai reciclabile. Mai bine, clienții noștri ar trebui să se aștepte la economii la pachetul lor total, trecând la curățarea PET cu soluția noastră BlockOut.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2