Technologies

247

Mașini de ambalare a brânzeturilor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre condițiile de bază în ambalarea brânzeturilor este aceea de a menține gustul și aroma. Acest lucru se poate asigura utilizând echipamente de ambalare vidată, fapt care asigură pe deplin și siguranța alimentară dar și mărește durata de valabilitate a produsului. Iată câteva sugestii strict informative:

Mașină de ambalare și etanșare orizontală seria DXD

Mașina de umplere și sigilare a formelor orizontale poate împacheta cu ușurință blocuri mari de brânză, având o viteză excelentă de ambalare și un cost scăzut.  Mașina orizontală de umplere și sigilare a formelor (HFFS) este potrivită pentru ambalarea tip pernă a produselor mari, perna fiind realizată prin tehnolgie termică cu frecvență dublă.

Caracteristici:

• Toate variantele folosesc servo control inteligent, rulează cu zgomot redus, creează un mediu confortabil.

• Întregul proces de ambalare este automat: alimentare, formare, umplere și etanșare, mașina atinge un grad ridicat de automatizare.

• Utilizează ecranul tactil al industriei, parametrii de afișare intuitivi, operarea modului de schimb suprapus om-mașină și operarea meniului fiind ușor de utilizat.

• Sigilarea orizontală și filmul sunt sincronizate, etanșarea este mai fiabilă și mai estetică.

• Sfera de reglare a lungimii este extrem de largă, potrivită pentru ambalarea multor tipuri de produse.

Mașina seria EC-420/520/720 pentru ambalarea brânzeturilor rase

Mașina de umplere și etanșare verticală poate împacheta brânza mărunțită și granule de brânză. Această soluție este similară cu mașina de ambalat în pungă prefabricată. Folosește o cântărire cu mai multe capete acoperită cu teflon pentru cântărire, dar costurile sale de ambalare sunt mai mici.

Mașina verticală de umplere și sigilare a formelor (VFFS sau mașină de ambalare verticală), adoptă o tehnologie avansată și dezvoltată pe baza acesteia, fiind o mașină de ambalare automată de înaltă calitate și capacitate mare de lucru, care include alimentarea automată, cântărirea, ambalarea, sigilarea, imprimarea și ieșirea datei etc., fiind dispusă cu funcții automatizate.

Caracteristici:

• Dispunând de echipamente de alimentare și de măsurare, alimentarea, măsurarea, umplerea, etanșarea, imprimarea datei, încărcarea (evacuare), numărarea, transportul produsului finit și alte lucrări pot fi finalizate automat.

• Se pot utiliza rulouri, schimbarea lor făcându-se foarte ușor.

• Servomotor pentru poziționarea precisă a filmului.

• Sistemul informatic PLC este mai stabil, ajustarea oricăror parametri nu necesită oprirea mașinii.

• Sistemul independent de control al temperaturii determină o mare precizie, aceasta ajungând la ± 1C, putându-se folosi o mare varietate de filme de ambalat.

Mașină de ambalat brânzeturi rase sau granule de brânză seria MRZK

Mașina de ambalat în vid pentru brânză este destinată acelor clienți care doresc să prelungească termenul de valabilitate. Mașina de ambalat în vid se bazează pe designul mașinii de ambalare în pungi prefabricate, astfel încât brânza rasă să poată fi ambalată în vid, menținând în același timp o viteză considerabilă.

Mașinile de ambalat în vid sunt folosite pentru a evacua aerul din jurul mărfurilor perisabile. Mașina poate realiza automat măsurarea, umplerea, vidul, etanșarea, sistemul de ieșire a produsului.

Caracteristici:

• Camera de vid este echipată cu un capac transparent.

• Mașina principală de ambalat în vid poate adopta o mașină de ambalat rotativă automată sau alte tipuri de model.

• Folosind tehnologie de înaltă calitate, cum ar fi un ecran de micro-computer și un panou tactil grafic, mașina poate efectua cu ușurință sarcinile dar și oferind o întreținere ușoară.

• Mașina are performanțe ridicate și durabilitate ridicată: placa rotativă de alimentare se rotește intermitent, pentru a umple produsul cu ușurință, placa rotativă cu vid se rotește continuu, pentru a permite o funcționare lină.

• Motorul poate modifica uniform lățimea de umplere printr-o singură reglare, iar toate prinderile din camerele de vid nu trebuie ajustate.

• Controlul automat al unei serii de procese se realizează de la încărcare, umplere, ambalare, vid, sigilare și până la produsele finite.

• Partea principală a mașinii este realizată din oțel inoxidabil, ceea ce poate asigura durabilitatea mașinii și igiena liniei de producție. Zona de umplere și camera de vid pot fi curățate cu apă și îndeplinesc cerințele de siguranță a producției alimentare.

• Pe linia de ambalare, cele mai multe echipamente de umplere pot fi combinate cu această mașină.

• Ambalarea cu azot sub vid poate menține intactă forma alimentelor din pungă, poate îmbunătăți experiența clientului cu produsul și poate îmbunătăți culoarea și gustul alimentelor.

(Sursa: https://www.echomachinery.com)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2