Technologies

255

Mediclim va expune în calitate de Partener la Conferința Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Liderul național de pe piața soluțiilor de sănătate animală și siguranță alimentară, Mediclim, a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk, care își va derula cea de-a XI-a ediție în zilele de 6 și 7 iunie, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

La eveniment, Mdiclim își va expune ultimele soluții de laborator la standul pe care îl va avea organizat în secțiunea EXPO..

Mediclim este o companie romaneasca, al carei obiect de activitate este reprezentarea, distributia si asistenta service pentru echipamente, consumabile si reactivi pentru laborator clinic, laborator sanitar-veterinar, controlul alimentelor, controlul apei, controlul produselor farmaceutice si cosmetice.

Experienta acumulata si sistemul de control al calitatii implementat, alaturi de parteneriatele cu un numar important de companii producatoare lideri in domeniu, fac din Mediclim compania care stabilește etalonul de profesionalism pe piața în care activează.

nu in ultimul rand echipa de specialisti de care dispune, sunt valorile Mediclim, valori pe care le pune la dispozitia clienților, pentru ca impreuna sa contribuie la cresterea calitatii vietii beneficiarilor produselor si serviciilor oferite.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2