Technologies

274

Mirdatod a finalizat proiectul “Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

MIRDATOD PROD S.R.L. anuntă printr-un comunicat finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” proiect nr. M2-AGRI-657 înscris în cadrul Măsurii ” Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr. 61/2022.

Proiectul s-a derulat in perioada 20/06/2022 – 14/12/2022 . Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activitatii MIRDATOD PROD S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 682.810,2 lei (valoarea totala) din care : 593.748 lei grant si 89.062,2 lei cofinanțare.

ProiectUL a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-202.

Dar veștile bune nu se opresc aici, pentru că Mirdatod așteaptă certificarea globală pentru Telemeaua de Ibănești. În acest sens, domnul Nicu Bumb-Director, citat de Agerpres:

”Urmează să ne certificăm la nivel mondial cu telemeaua de Ibăneşti. Aşteptăm să vină cei de la Comisia Mondială, din Canada, împreună cu DG AGRI şi DG SANTE, care să reactualizeze caietul de sarcini cu realitatea din teren. Şi ne dorim ca pe viitor, în decursul lunii august-septembrie, să fim certificaţi mondial cu Telemeaua de Ibăneşti” .

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2