Technologies

228

Müller trece la recipiente 100% reciclabile pentru ambalarea smântânii

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Müller Milk & Ingredients a transformat 75% din volumul de ambalaje specifice pentru smântână în vase rPET, a anunțat compania citată de DairyReporter.

Vasele sunt complet reciclabile și încorporează 82% material reciclat, cu comutatorul setat pentru a elimina 500 de tone de plastic virgin din producția anuală de vase de smântână a companiei de lactate.

Noile vase rPET, care sunt furnizate de compania Faerch, au fost lansate în gama de creme de 150 ml și 300 ml a Müller, atât în ​​oferta de marcă, cât și în cea de marcă privată. Compania dezvoltă în prezent soluții de ambalare pentru volumul rămas pentru 2023.

Liam McNamara, CEO comun la Müller Milk & Ingredients, a comentat: „Ne propunem să fim partenerul de alegere pentru clienții noștri, așa că căutăm în mod constant modalități prin care putem contribui la îndeplinirea angajamentelor comune de sustenabilitate.

„Este clar că cumpărătorii doresc produse lactate grozave în ambalaje care le păstrează calitatea, siguranța și durata de valabilitate, reducând în același timp impactul asupra mediului. Căutăm continuu soluții inovatoare pentru a folosi mult mai puțin plastic virgin.

„Trei sferturi din vasele noastre pentru cremă conțin acum material reciclat, iar acum ne concentrăm pe găsirea de soluții pentru volumul rămas.”

Mark Tollman, director de vânzări strategice de grup la Faerch, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu Müller pentru a aduce această nouă gamă interesantă de vase reciclate pe piața de smântână din Marea Britanie.

Am lucrat îndeaproape cu echipa Müller pentru a ne asigura că produsul are cel mai înalt nivel posibil de conținut reciclat, menținând în același timp performanța generală a ambalajului pe parcursul lanțului de aprovizionare. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Müller pentru a crea soluții pentru volumul rămas.”

Sticlele de lapte proaspăt Müller sunt 100% reciclabile de mulți ani și conțin 30% material reciclat. De asemenea, compania de produse lactate a colaborat recent cu Waitrose pentru a înlocui capacele de lapte colorate de pe sticlele de lapte proaspăt cu capace transparente, iar Aldi le testează în prezent, pentru a permite reținerea pentru reutilizare în sectorul alimentar.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2