Technologies

240

”Natural Refrigerants”; Conferință & Expo, 23 – 24 februarie 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

”Natural Refrigerants” este singurul eveniment din România dedicat industriei frigorifice, eveniment care conține toate elementele unui ansamblu remarcabil: expoziție, conferință și training.

După succesul primei ediții și în urma feedback-ului participanților, organizatorii evenimentului, AB Tehnic Profesional și AB Frigo Consult, revin în 2023 cu a doua ediție.  

Și de data aceasta, evenimentul va reuni reprezentanți ai companiilor românești și internaționale de profil care vor fi prezenți în cadrul unei expoziții de profil

Pe parcursul celor trei zile în care se va desfășura evenimentul ”Natural Refrigerants”, specialiști din domeniu, tehnicieni, ingineri, consultanți, vor participa la conferințe, discuţii și un program de training unde vor fi dezvăluite cele mai noi tehnologii din industria frigorificã, bazate pe cele mai noi soluții și echipamente.

În cadrul evenimentului, participanții vor afla răspunsurile legate de modul cum va  trebui întreaga industrie frigorifică să se adapteze și  să se conformeze normelor și legislației actuale legate de  cerintele referitoare la protecția mediului și prevenirea în viitor a schimbărilor climatice.  

De asemenea vor putea descoperi ultimele tehnologii si inovaţii din domeniu, sã discute şi să schimbe informaţii cu cei mai buni specialişti. 

Conferinta se va desfasura in limba engleza, dar va exista și serviciul de traducere simultană, asigurată la cască.

Evenimentul va reuni specialiști din companii care desfășoară activități în acest domeniu frigorific:

-Instalatori care lucreazã în domeniul HVAC&R

-Furnizori de servicii specializate în execuția și montajul instalațiilor HVAC&R, consultanță și  proiectare instalații

-Personal de întreținere – operarea sistemelor de răcire/climatizare

-Reprezentanți din industria alimentară, industria petrochimică, lanțuri de supermarketuri

-Profesori universitari și studenți 

Abordare practică

Participanții vor putea oferi clienților servicii mai bune și echipamente de ultimă generație, pentru că veniți în contact cu ce e nou și performant pe piață.

Totodată, își vor putea îmbunătățiți pregătirea tehnică prin trainingul oferit în cea de a treia zi a evenimentului. Toate acestea se traduc în venituri mai mari pentru companii și angajați.

Informațiile acumulate în timpul evenimentului și prin participarea la trainingul specializat vor putea fi folosite în cadrul activității zilnice, pentru perfecționarea și adaptarea la cele mai noi tehnologii, asigurând astfel baza dezvoltării în carieră.

Înscrieri la: https://naturalrefrigerants.ro/tip-client/

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2