Technologies

276

Networking-ul, punct forte al Conferinței Meat.Milk 2022. Vă așteptăm la Poiana Brașov!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

La fiecare ediție a conferinței internaționale Meat.Milk, momentele de networking au facilitat oportunitățile de a dezvolta noi relații de afaceri.

Suntem convinși că și la ediția din acest an, care va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Criză sau oportunitate. Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României”, schimbul de idei și informații se va face în aceeași atmosferă de prietenie, în beneficiul tuturor.

Recunoscut pentru intensitatea si consistenta dialogurilor, networking-ul va fi unul dintre punctele centrale ale manifestarii, cel mai bun prilej de identificare a oportunitatilor de afaceri de a lua contact cu cele mai noi informatii și, de ce nu, de relaxare.

Colateral, la solicitarea companiilor interesate, agentia infoGROUP va organiza ”Business Corner”, un spatiu al negocierilor si al dialogului discret dintre companiile prezente la conferinta.

Nu mai puțin importantă va fi seara de 6 iunie, când, cu ocazia Cinei festive, va avea loc Gala Premiilor Meat.Milk, in cadrul careia se vor acorda Trofeele de Excelenta pentru anul 2022.

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2